Nářadí a stroje "na živo" Vám rádi předvedeme v našich prodejních centrech

My Vám na rozdíl od běžných internetových obchodů veškeré zboží rádi předvedeme. Můžete si je tzv. osahat a poradit se s našimi odborníky o jeho použití. Vybrané typy si můžete také naživo vyzkoušet, pokud jste klubový zákazník. Přijďte nás navštívit.

mapa-igm-prodejni-centra

IGM Prodejní a testovací centrum

TUCHOMĚŘICE (PRAHA - ZÁPAD)

igm-prodejni-centrum 10

V Kněžívce 201,
Tuchoměřice 252 67
Provozní doba:
Po - Pá 7.30 - 17.00

Najdete nás v obci Tuchoměřice – první odbočka za letištěm Praha – Ruzyně z dálnice Praha–Slaný. Po odbočení z dálnice pokračujte do obce Tuchoměřice a cca po 700 m na pravé straně silnice.

igm-prodejni-centrum 11  igm-prodejni-centrum 12

IGM Prodejní a testovací centrum

MODŘICE BRNO - VENKOV

igm-prodejni-centrum 20

Brněnská 1066,
Brno Modřice 664 42
Provozní doba:
Po - Pá 7.30 - 17.00

Cesta ve směru od Brna:
první odbočka za benzinovou stanicí UNICORN – sjezd Modřice na výjezdu dálnice Brno–Mikulov. Po odbočení z dálnice podjedete čtyřproudovku a na první křižovatce odbočíte doprava na ulici Brněnská, pobočku najdete cca po 700 m na pravé straně silnice (po cestě potkáte točnu tramvají a vjedete do slepé ulice).
Cesta ve směru do Brna:
na příjezdu Mikulov - Brno, hned za sjezdem na Brněnskou Olympii a podjetím viaduktu sjedete doprava na ulici Brněnskou, pobočku najdete cca po 200m na levé straně silnice.

igm-prodejni-centrum 21  igm-prodejni-centrum 22

Uložit