englishslovenčinačeština

Doprava a platba

Kvalitní dodání v 99% do druhého dne po celé ČR zdarma, u objednávky nad 2.000,- Kč.

Zboží si můžete nechat zaslat do Vaší dílny nebo domů. Ceny a podmínky jsou uvedeny v tabulce. Doprava zdarma je u balíkové přepravy. Stroje a zboží nad 30kg zasíláme sběrnou paletovou službou. Informujte se o ceně.

doprava-platba

- Kvalitní dodání do druhého dne
- Přeprava ZDARMA u objednávky nad 2000Kč

Tuchoměřice u Prahy
Brno Modřice
ZDARMA ZDARMA

Dodací podmínky platí pro ČR, ceny pro SR naleznete na www.igmtools.sk.

PPL - Zboží Vám přiveze přepravní služba PPL následující pracovní den přímo na Vaši adresu. Na Slovensko do 2 pracovních dní. Čas doručení se pohybuje v intervalu 8:00 - 18:00. V případě Vaší nepřítomnosti jste kontaktováni telefonicky. V sobotu, neděli a o svátcích se nedoručuje. Platit můžete na dobírku řidiči hotově nebo platební kartou VISA, MASTERCARD nebo bankovním převodem na zálohovou fakturu (bez poplatku) či složením částky na náš účet na kterékoliv pobočce ČSOB v ČR i na Slovensku (může být zpoplatněno bankou).

Česká pošta - Zboží Vám přiveze Česká pošta následující pracovní den přímo na Vaši adresu nebo obdržíte avízo o příchodu zásilky a balík si vyzvednete na poště. Balík je uložen na poště k vyzvednutí po dobu 7 dnů. V sobotu, neděli a o svátcích se nedoručuje. Platit můžete na dobírku
(za poplatek) nebo bankovním převodem na zálohovou fakturu či složením částky na náš účet na kterékoliv pobočce ČSOB (může být zpoplatněno bankou).

GEIS - Zboží větších rozměrů a nad 30 kg rozvážíme individuální nebo paletovou přepravou. Používáme renomované přepravce s vytížením dopravy tam i zpět, a proto vám můžeme nabídnout velmi zajímavé ceny. Kontaktujte nás pro informaci o ceně. Platit můžete bankovním převodem na zálohovou fakturu či složením částky na náš účet na kterékoliv pobočce ČSOB v ČR i na Slovensku (může být zpoplatněno bankou).

Osobní odběr - Zboží si také můžete osobně odebrat v IGM Prodejních centrech v Tuchoměřicích u Prahy a v Brně – Modřicích. Předem se informujte telefonicky o připravenosti zboží. Platit můžete v hotovosti, platební kartou (VISA, MASTERCARD) nebo bankovním převodem na zálohovou fakturu či složením částky na náš účet na kterékoliv pobočce ČSOB v ČR i na Slovensku (může být zpoplatněno bankou).

Způsoby platby

Přijímáme platby v českých korunách, zákazníci ze Slovenska a jiných států mohou platit v Eurech. Platba může být provedena v hotovosti nebo platební kartou (VISA, Mastercard) na IGM prodejním centru, na dobírku nebo platební kartou (pouze balíková služba), na eshopu platební kartou nebo přes platební bránu PAYU tzn. přímou platbou z Vaší banky a to České spořitelny, Komerční banky, Raiffeisen Bank, GE Money Bank, mBank, FIO banky a Sberbank.

Způsob platby vždy vychází ze zvoleného způsobu převzetí zboží. Zboží zasíláme balíkovou službou u zásilek do 30kg, přepravcem u zásilek paletových  nebo můžete zvolit osobní odběr v některém z IGM prodejních center.  Možnosti jsou uvedeny v tabulce včetně možného způsobu platby viz výše.

Státní a obecní instituce - všechny místní úřady, školy, univerzity, nemocnice, vězení a jiné vládní příspěvkové organizace mohou nakupovat na fakturu a mohou získat zboží po předložení písemné, faxové nebo emailové objednávky s uvedením identifikačního čísla organizace a oficiálního čísla objednávky.

Nákup na fakturu mohou získat i kupující podnikatelé, osoby fyzické či právnické podnikající podle živnostenského zákona nebo jiného zvláštního zákona, kteří ve vztazích s prodávajícím jednají v rámci své obchodní či jiné podnikatelské činnosti. Pro další informace kontaktujte naše obchodní oddělení. Všechny objednávky se řídí aktuálními Obchodními podmínkami IGM Bohemia, s.r.o.

ESSOX pjns 183x90

U zboží nad 3.000 Kč Vám můžeme zajistit nákup na splátky nebo na úvěr u společnosti

IGM na internetu

Navštivte náš e-shop, sledujte naše videa...