englishslovenčinačeština

Zboží zakoupíte u našich obchodních partnerů – prodejců

Chcete se poradit, nakoupit a osobně si nástroj prohlédnout?

Pro Ty z Vás, kteří preferují osobní kontakt nebo si prostě chcete nástroj před koupí prohlédnout, nabízíme prodejní síť specializovaných a námi proškolených prodejců po celé České a Slovenské republice a v IGM Prodejních a Testovacích Centrech. Upozorňujeme Vás však, že některé naše položky nemusí mít prodejce v daný okamžik skladem. Před návštěvou prodejny se proto raději informujte telefonicky o dostupnosti zboží.

Jednoduše zavolejte na zákaznické linky a získejte informace o nejbližším prodejci a nebo si svého nejbližšího prodejce najděte pomocí přehledné mapy.

Upozorňujeme Vás, že některé naše produkty nemusí mít prodejce skladem. Zpravidla je však může zajistit do druhého dne po celé České republice nebo do 2 dnů po celém Slovensku. Proto Vám doporučujeme informujte se předem telefonicky.

...nebo v IGM Prodejních a Testovacích Centrech

Naleznete zde širokou nabídku vystavených kvalitních strojů a nástrojů, výborný zákaznický servis odborně školeným personálem a
parkovací místa pro naše zákazníky.

...nebo si můžete nechat zboží zaslat.

Zboží si můžete nechat zaslat také přímo k prodejci nebo do Vaší dílny či domů. Používáme PPL balíkovou službu nebo Českou poštu. Informace o cenách a podmínkách přepravy Vám rádi sdělíme na zákaznické lince nebo jsou uvedeny na www.fachshop.cz nebo kontaktujte Vašeho prodejce zda tuto službu zajišťuje.

- Kvalitní dodání do druhého dne po celé ČR.
- Do 2 -3 dnů dodání na Slovensko.
- Možnost vyzvednutí zboží u prodejců nebo v IGM Prodejních Centrech.

modul-543 info

IGM na internetu

Navštivte náš e-shop, sledujte naše videa...