Zpět na seznam aktualit

Čeští truhláři jsou opravdoví profesionálové a používají plně profesionální vybavení

frézovací hlava CMT, profil

Nástrojům na obrábění dřeva se věnujeme přes dvacet let a díky tomu máme dlouhodobou možnost sledovat vývoj ve vybavení truhlářských dílen.

Není to tak dlouho, kdy truhláři pracovali s co nejlevnějším vybavením a neřešili výdrž nástroje, výdrž ostří a kvalitu. Tehdy byli výbrusy universálních profilových nožů téměř na denním programu. A kdo chtěl nějaký speciální profil, převážně sáhl po výbrusu universálního nože.

řezací hlava CMTV posledních letech si naši zákazníci již vybírají z kvalitních frézovacích hlav, které máme standardně skladem a o výbrus universálních nožů není již zájem.

Z tohoto důvodu jsme se rozhodli ukončit nabídku zakázkových výbrusů universálních profilových nožů a výbrusů bezpečnostních omezovačů. Ukončené zakázkové výbrusy byly pod kódovým označením F026-193HSS-V (šíře nože 40 mm) a F026-599HSS-V (šíře nože 50 mm).

Díky našim dlouholetým zkušenostem a široké standardní nabídce Vám dokážeme poradit s Vaším problémem i při výrobě složitých tvarů. S konkrétními dotazy a požadavky nás můžete kontaktovat na naši technickou podporu na číslech 220 950 910 nebo 546 606 050. Technické požadavky a dotazy můžete zasílat také e-mailem na prodej@igm.cz.

Těšíme se na Vaše dotazy a požadavky...

Zpět na seznam aktualit