Zpět na seznam aktualit

Novinky v minikatalogu - vrtačky JET

Nové modely sloupových vrtaček JET ukazují na svojí výjimečnost v nezávislých testech. Zároveň jsou hodnoceny jako nejlepší modely mezi sloupovými vrtačkami.

Nový model vrtačky JET JDP-15B zaujme na první pohled. Na designu je jasné, že došlo ke zlepšení estetiky a to velmi úspěšně. Nový model vypadá moderně, ale došlo také ke zlepšení i po technické stránce? Odpověď zní: ano! JET u této vrtačky přepracoval důležité části, díky tomu vrtačka splňuje vysoký standard.

Existuje celá řada změn, které dělají tento model jedinečným. Jednou z těchto změn je systém pro napínání klínového řemene pomocí jedné ruky. Pracovní stůl má velikost neuvěřitelných 32 x 45,4 cm, je tedy větší o 10 cm na hloubku a 13 cm na šířku oproti jiným vrtačkám.

Dalším novým prvkem je laserový systém navádění XACTA – X, který spousta jiných vrtaček postrádá. Systém XACTA – X funguje velmi dobře a je usnadněním práce při vrtání. Vrtačka má velmi spolehlivý motor. Nastavení otáček je velmi snadné a na výběr je šestnáct rychlostí.

V jarním minikatalogu najdete vedle nových vrtaček JET také spoustu strojů a nástrojů v akci, nezapomeňte také na slevu 5% na veškerý sortiment...

Podívejte se na video s vrtačkou JET JDP-17

Těší nás, že Vám tyto výjimečné vrtačky JET můžeme nabídnout.