Zpět na seznam aktualit

Značce POWERMATIC pomáhají i videa amerických truhlářů

Nabídka stánku společnosti IGM nástroje a stroje určitě zaujala řemeslníky, kteří uvažují o tom, jak vybavit či inovovat svoji truhlářskou dílnu. IGM na veletrhu WOOD-TEC 2017 představila dřevoobráběcí stroje, nástroje a přípravky značek, které na českém trhu zastupuje, jako jsou CMT, JET, IGM a nově POWERMATIC.

„Americká značka POWERMATIC má na WOOD-TECu premiéru a ukazuje se, že je pro zákazníky velice lákavá,“ říká David Elis, manažer prodeje firmy IGM nástroje a stroje.

POWERMATIC patří od roku 1921 k předním výrobcům dřevoobráběcích strojů na severoamerickém trhu. I v dnešní době jsou stroje této značky velmi oblíbené mezi truhláři, zejména pro svoji pevnou konstrukci, design, výkon i cenovou dostupnost. V Brně vystavujeme soustruh a válcovou brusku. Jsou to stroje, které jsou určeny především pro menší truhlářské dílny, ale stejně tak mohou ve velkých výrobách posloužit jako doplňkový stroj.

"Velmi nám pomáhá, že návštěvníci WOOD-TECu tuto americkou značku dobře znají z internetu, neboť tamní truhláři často natáčejí instruktážní videa a zveřejňují je na YouTube, což velmi napomáhá i prodeji. Pro zákazníka je nejdůležitější poměr cena – výkon, kdy nemusí investovat miliony, ale za tisíce si může pořídit jedinečný stroj, který může používat jak v profesionální, tak kutilské dílně,“ dodává David Elis.

Průběh prvních dvou veletržních dnů zhodnotil manažer prodeje pozitivně. „Tyto dny byly opravdu výborné, vůbec jsme se nezastavili. Také vnímám, že výstaviště udělalo více pro propagaci, zaznamenal jsem ji na internetu, na webu i na Facebooku, a myslím si, že se to projevuje v letošní návštěvnosti. Zákazníci objednávají a my jsme spokojeni,“ říká David Elis.

Zdroj: