Firma VRT-střechy je spokojeným uživatelem dřevoobráběcích strojů JET

bruska JET

VRT-STŘECHY s.r.o. je výrobní a prodejní firma zaměřená na stavebnictví a tesařství. V poslední době rozšířila nabídku o přípravu materiálů zákazníkům, výrobu truhlářských výrobků a vlastní realizace stavebně-truhlářských prvků. K tomuto rozšíření výrobní části si vybrali dřevoobráběcí stroje JET.


VRT-strechy

„Filosofií firmy je dodávání kvalitního výrobku a nadstandardních služeb za dostupné ceny, proto jsme si vybrali stroje JET.“: potvrzuje pan Halm, spolumajitel a vedoucí výroby.

Jak jste se dozvěděli o strojích JET?

V podstatě jsme dostali doporučení od známého truhláře a pravidelně nám chodí informace o akcích a novinkách od firmy IGM. Pak už jen stačilo kontaktovat prodejce a zajet se podívat na prodejnu do Brna – Modřic.


VRT-strechy

Co Vás přesvědčilo ve výběru strojů JET?

Při rozhodování pro nás byl důležitý argument podívat se na všech pět strojů, které jsme měli vybrané a podrobně si je projít a vyzkoušet. Výborné bylo poradenství, které jsme od prodávajícího dostali. Měli jsme jasnou představu, ale nakonec jsme některé stroje pozměnili tak, aby vše ve výrobě navazovalo a stroje byly ty nejvhodnější.  Vždy je dobré se poradit a vědět, že prodávající ví, o čem mluvíme, a nejedná se jen o teorii z katalogu.


VRT-strechy

Na jakou práci stroje nejčastěji používáte?

Stroje jsme hned začali využívat na sezónní akce, jako jsou pergoly, zahradní nábytek, dětská hřiště. Na zimu plánujeme zařazení do výroby sedacího nábytku a stolů pro vinaře. Pro toto rozšíření plánujeme dokoupení vrtačky a technologie pro lakování.

Co oceňujete na strojích při práci?

Na strojích JET je opravdu výborné, že jsou stabilní a pevné. Perfektně fungují ovládací prvky a jsou to klasické mechanické stroje. Protože děláme často masivní a mohutné díly, potřebujeme jednoduchost a funkčnost. Výborná je také jednoduchá a snadná ovladatelnost, díky kvalitnímu opracování ve výrobě strojů.


Jak jste spokojeni se stroji JET?

Se stroji jsme spokojeni maximálně. Byla to dobrá volba. Občas jsme koupili špatné vybavení, ale u strojů JET bych to říct nemohl. Jsou to výborné stroje za vynikající peníze. Zvlášť musím pochválit srovnávačku s protahem osazenou žiletkovým válcem. Vše co jsme se o stroji dozvěděli, tak stroj maximálně splňuje. Vynikající opracování a minimální hlučnost.
 

VRT-strechy


Šli byste do strojů JET znovu?

Ano, to mohu potvrdit. Jak budeme potřebovat dokoupit další stroje, budeme nakupovat stroje JET. Stroje JET mohu s klidným svědomím doporučit i dalším truhlářům.


VRT - STŘECHY s.r.o.

Tomáš Halm
Spolumajitel
www.vrtstrechy.cz




Zpět na seznam článků