Hledáte správného pomocníka na stavbu?

Kotoučocá pila JET JTS-315SP

Potřebovali jste někdy na montáži nebo stavbě něco doříznout nebo upravit na požadovaný rozměr a vaše pila z dílny nelze jednoduše převézt? Máme pro vás elegantní řešení...

Je jím pila JTS-315, kterou lze přepravit i v osobním automobilu. Povolením několika jistících šroubů pilu jednoduše a rychle složíte.

Kotoučocá pila JET JTS-315SP

Pila disponuje kolečky v zadní části stroje. Při nadzdvižení pily pomocí madel je možné stroj pohodlně přesunout na požadované místo na stavbě. Tuto možnost využijete například i v malé dílně, kde můžete pohodlně pilu přemístit na stranu a uvolnit si tak pracovní prostor.

Kotoučocá pila JET JTS-315SP

Další z mnoha výhod, které určitě využijete je bezesporu posuvný stůl s vozíkem, pomocí kterého snadno vytvoříte pravý úhel nebo jakýkoliv vámi zvolený úhel v rozmezí nastavení pravítka od -5° do +47°.

Tato pila je osazena pilovým kotoučem o průměru 315 mm, dosáhnete tak prořezu až 90 mm při 90° řezu. Součástí pily je zadní přídavný stůl v ceně, pomocí kterého lze řezat delší dílce. Jako příslušenství lze dokoupit boční přídavný stůl, kterým zvětšíte řeznou šířku až na 860 mm.

Prohlédněte si další varianty našich kotoučových pil 



Související produkty

Zpět na seznam článků