Kvalitní kartáčovanou podlahu vyrábíme strojem JET již 2,5 roku

Kartáčovaná podlaha

Firma Podlahy Bohemia nás navštívila začátkem roku 2014, kdy plánovali rozšíření své nabídky dřevěných podlah o podlahy s kartáčovaným povrchem.


Firma se zabývá kartáčováním, prodejem a pokládkou dřevěných podlah v české a slovenské republice. Nyní patří mezi významné dodavatele luxusních kartáčovaných podlah.


Na začátku byla myšlenka a touha nabídnout zákazníkům něco nového, moderního a neobvyklého. Předpoklad byl prodat a tedy vykartáčovat 500 m2 měsíčně a i s tímto požadavkem nás zástupci firmy navštívili v prodejním centru v Brně Modřicích.

 Krásná kartáčovaná struktura dřeva

Po pečlivém odzkoušení kartáčovací brusky JET JBS-22 si stroj rovnou odvezli.

Nedávno jsme se zajeli podívat na kartáčovací brusku do jejich výroby. Zajímalo nás, jak se jim daří a byli jsme mile překvapeni. Přivítal nás spokojený pan Macík, který byl i při nákupu a výběru stroje. Po dvou a půl letech se jim prodej kartáčovaných podlah dostal na 1.000 m2 měsíčně, což je dvojnásobek původní představy. Do dnešní doby s bruskou vykartáčovali neuvěřitelných 17.000 m2, což jsou tři fotbalová hřiště nebo 200 panelákových bytů a to s minimálními náklady na údržbu.

 Kartáčovací bruska JET

Doporučení pana Macíka:

„Kartáčovací brusku JET mohu skutečně doporučit. Je neuvěřitelné, kolik již nakartáčovala s minimální údržbou. Kartáčujeme pouze tvrdé dřevo a používáme ji denně. I při tomto provozu jsme nemuseli zatím měnit kartáčovací válec za nový.

Díky celkové jednoduchosti stroje je zaručená minimální cena údržby. Po pravdě bych nevěřil, že tato kartáčovací bruska vydrží tolik. Byla to skutečně výborná volba.“

Podlahy Bohemia

• web: Podlahy Bohemia
• e-mail: info@podlahybohemia.cz
• facebook: drevene.podlahy.bohemia.exclusive




Zpět na seznam článků