Legendární pásová pila znovu v prodeji

JET JWBS Pásová pila

Ihned po skončení prodeje staršího modelu pásové pily JET JWBS-18Q jste se nás ptali, zda bude ještě možnost tuto pilu pořídit. Nyní pro vás máme nejnovější typ této pásové pily, kterou momentálně firma JET nabízí.


JET JWBS Pásová pilaPila prodělala samozřejmě několik změn, které určitě potěší každého. Jednou z výhod je dvojité odsávání zajišťující lepší odvod třísek, což přispívá k větší čistotě v dílně. K paralelnímu pravítku přibylo mikro-seřízení, které využijete pro přesné nastavení na desetinu milimetru. Paralelní pravítko lze nastavit do dvou poloh. V základní poloze, kdy je pravítko svisle, ho využijete při řezání vyššího materiálu. Jednoduchým přenastavením pravítko nastavíte do vodorovné polohy, kdy je mnohem jednodušší řezat nižší dílce. Oproti předešlému typu je i navýšena kapacita řezu, kdy nový model prořízne až 407 mm.

Pila disponuje silným motorem, který zvládne i nejnáročnější řezy. S kvalitním a přesným řezem Vám pomohou nastavitelná ložiska, která si seřídíte během pár vteřin. Tato pila je výborný pomocník pro profesionální dílnu, kde je vyžadována přesnost a kvalita práce.
 

Na trh přinášíme i úplně nový model, JET JWBS-15.

Jestli by pro vás pásová pila JET JWBS-18Q byla příliš velká, tak nový model s označením JWBS-15 vám nabízí stejný komfort, jen v menším provedení.

Pásová pila JET JWBS-15 nabízí prořez až 360 mm. Také má dvojité odsávání se 100 mm vývody díky kterým je zajištěn odvod třísek. Masivní litinový stůl lze naklápět od -5 ° do +45 °.




Zpět na seznam článků