Protiskluzové podložky se hodí pro každou práci

Protiskluzové podložky

Vyzkoušeli jsme nové protiskluzové podložky, které dodáváme od jara tohoto roku a které naši zákazníci nakupují stále častěji. Proč jsou tyto jednoduché pomůcky připomínající puk tak oblíbené a jak mohou usnadnit práci?

Protiskluzové podložky

Protiskluzové podložky jsou vyrobeny z plastu ve tvaru kotouče nebo puku a na obou stranách mají pevně přilepenou speciální pryžovou vrstvu. To je vysoce přilnavý materiál, který zabraňuje skluzu. Plastové tělo podložky je oranžové barvy s logem firmy. Průměr podložky je 75 mm a šířka 25 mm.

Protiskluzové podložky

Podložky rozmístíte na pracovní desku stolu a na ně potom položíte díl nebo kus, jejž chcete brousit, frézovat či jinak upravovat. Lze je použít všude tam, kde má díl dostatečnou plochu, kterou přilne k podložce. Výhodou je, že je nemusíte nijak připevňovat a máte přístup ze všech stran. Docílíte tím maximálního komfortu při práci u okrajů dílu. Většinou se používají tři až čtyři podložky, aby se zabezpečila dostatečná třecí plocha. Proto se protiskluzové podložky dodávají v sadě po čtyřech kusech.


Příslušenství pro protiskluzové podložky

Kužely pro protiskluzové podložky

 


K podložkám lze zakoupit také velmi užitečné kuželové nástavce, které nadzvednou obrobek nad pracovní plochu s minimálním povrchovým kontaktem a zajištují tak lepší přístup k dílu. To oceníte zejména při natírání, lakování, moření, lepení a podobně. Dodávají se opět v sadě po čtyřech kusech.

Kužely pro protiskluzové podložky

 


Dalším praktickým příslušenstvím je stojan pro protiskluzové podložky Je vyroben z ocelového plechu s kvalitní povrchovou úpravou v černé barvě. Může stát samostatně na polici, nebo ho můžete přišroubovat ke stěně. Bezpečně v něm uložíte dvě sady protiskluzových podložek.

Stojan pro protiskluzové podložky

 



Závěrem musíme potvrdit, že nám renovace staré truhly, to znamená její zbroušení a natření, trvala díky podložkám mnohem kratší dobu, než jsme plánovali. Nemuseli jsme řešit, jak truhlu upevnit při broušení a jak ji šetrně položit při natírání. Protiskluzové podložky jsou zkrátka skvělá věc, kterou všem doporučujeme. A navíc za slušnou cenu. Vyzkoušejte je sami...

 

Podívejte se na video a přesvědčte se o jejich praktičnosti...

 



Související produkty

Zpět na seznam článků