Tipy na vánoční dárky

pro řemeslníky, truhláře a kutily.

Další rok, ve kterém i přes jeho neduhy, které dopadají na jednotlivce i celé firmy, se v IGM snažíme být tu pro vás. Vždy zajistit skladovost nejdůležitějších nástrojů pro vaši práci a udržet pro vás také příznivé ceny.

Rozšířili jsme technickou podporu na telefonu a online chatu. Náš tým pracovníků komunikuje v několika světových jazycích a jsou připraveni vám vždy poradit s výběrem i nákupem toho správného zboží. Vaše objednávky i případné reklamace se snažíme vždy odbavit v co nejkratším čase. Jsme otevřeni jakékoliv zpětné informaci od vás a jsme velmi rádi, že můžeme být partnerem pro vaši truhlářskou a řemeslnou práci, ať už jste profesionál nebo kutil.

Ke konci každého roku samozřejmě neodmyslitelně patří hlavně Vánoce, jejichž součástí jsou i vánoční dárky a my bychom Vám v tomto článku rádi dali několik skvělých tipů na vánoční dárek, ať už se chystáte obdarovat sám sebe nebo své blízké.


Svěrky, přípravky do dílny, nástroje, frézy, sukovníky, vrtáky, stroje, pily, brusky a další produkty. V IGM víme, že výběr vánočních dárků je někdy dřina. Abyste si s nimi nemuseli lámat hlavu, vytipovali jsme pro vás ty nejzajímavější produkty.


Produktové novinky

Během posledních 2 let jsme přidali přes 250 nových produktů


Novinka

IGM Rohový úhelník 45°/90° se svěrkami

Mezi nejoblíbenejší novinky tohoto roku patrí sada rohových úhelníku se sverkami, díky kterým je spojování rámecku, korpusu, policek a dalšího nábytku pod úhlem 90° nebo 45° jedna radost.


Novinka

Pružinová svěrka - 100 mm

Extrémne silný pomocník pro každého kutila i profíka. Tato pružinová sverka proste nemuže chybet v žádné dílne. Využijete si pro rychlou fixaci obrobku na stul, rychlé stažení dvou dílu k sobe na montáží, pro lepení modelu a hudebních nástroju nebo pro lepení lišt.

Novinka

Kreg Nosič deskového materiálu

Ulehčete sobě nebo svým blízkým náročnou práci. Pomocí tohoto nosiče si velmi usnadníte nošení těžkých deskových materiálů jako jsou překližky, lamino desky a jiné velkoplošné materiály do délky až 2,5 metru a tloušťky 19mm.


Novinka

CMT Sada drážkovacích kotoučů DADO PRO

Skvělý dárek pro všechny majitele kotoučové pily Laguna Fusion1, Fusion2 nebo Fusion3. S touto drážkovací sadou rozšíříte využití kotoučové pily Laguna o další dimenzi. Pomocí této drážkovací sady lze jednoduše a rychle vytvářet drážky do dřeva, nebo lamina až do šířky 20mm na jedno říznutí.

Novinka

IGM STO-P100 Separátor pilin a prachu

Každý, kdo vlastní odsavač pilin bez mikrofiltru ví, jak často je zanáší látkový filtrační vak, hlavně při obrábění MDF desek, nebo při častém broušení. Připojením separátoru před odsavač pilin oddělíte až 95% prachu, který by jinak zanesl filtrační vak odsavače.

Novinka

IGM Sada soustružnických dlát Cryo HSS 3ks

Pokud se chystáte obdarovat nadšeného soustružníka, určitě byste se měli zastavit nad touto sadou soustružnických dlát. Jde o dláta vyrobené z mrazem zušlechťované oceli, která nabízí extrémně dlouhou odolnost a životnost ostří. Masivní buková rukojeť dlouhá 220mm nabízí pevný a pohodlný úchop a přesné vedení dláta po opěrce soustruhu.


Tipy na dárky

Vybíráme z nejprodávanějších produktů


TOP

IGM Rychloupínací páková svěrka

Rychloupínací páková svěrka je pro svoji multifunkčnost nepostradatelná do každé hobby i profi dílny. Tato svěrka je po léta jedním z naších nejlepších produtků se kterými jsou naši zákazníci nadmíru spokojeni.

TOP

Kreg Svrtávací přípravek na skryté šroubové spoje

Svrtávací přípravek Pocket 310 usnadňuje spojování dřevěných dílců, ať už s prací se dřevem začínáte nebo se dřevem pracujete již roky.


TOP

IGM Protiskluzové podložky Loc-Blocks

Produkt který ocení každý řemeslník i truhlář ve své dílně. Protiskluzové podložky IGM jsou určeny pro fixaci materiálu při opracování a to bez použití svěrek.


TOP

IGM Truhlářský úhelník

Novinkou a zároveň ihned nejoblíbenějším produktem se stal tento kvalitní truhlářský úhelník se slitiny hliníku, který je velmi odolný a naši zákazníci jej v dílně velmi ocení.

TOP

CMT 7E Horní frézka

Jsme výhradním distributorem značky CMT, která má více než 50 letou tradici a to nejen pro český trh. Tato frézka je jedním ze symbolů této značky a to pro svou kvalitu a oblíbenost mezi zákazníky.

TOP

Silky Pocketboy Ruční skládací pila

Špičková japonská ruční pila. Disponuje středním zubem pro univerzální použití, outdoor, řez stromů i suchého dřeva. Kompaktní, lehká skládací pila se 170mm listem.


Články pro inspiraci při výběru

Pravidelně pracujeme na postupech a popisu technických paramerů našich produktů pro snadnejší výběr.


Rychloupínací páková svěrka

ČLÁNEK

Rychloupínací páková svěrka je pro svoji multifunkčnost nepostradatelná do každé hobby i profi dílny. Lze ji upnout do lišty s T drážkou, dá se použít samostatně k upevnění dílce ke stolu při frézování či při lepení dílců, je malá, lehká, a přesto dokáže vyvinout upínací sílu až 250 kg.

Přečíst článek

Korpusové svěrky jsou základem truhlářské dílny

ČLÁNEK

Jak název napovídá, jsou svěrky určeny především ke stažení při lepení korpusů, mají ale i další využití – jsou ideální například pro lepení spárovky. Oproti klasickým svěrkám mají několik výhod, zejména extra velké dosedací plochy, které zůstávají po zatížení rovnoběžné, což je pro tyto svěrky typické.

Přečíst článek

Jak vybrat správné lepidlo?

ČLÁNEK

Lepidla lze primárně rozdělit podle použití pro vnitřní prostředí a pro venkovní prostředí, tedy v jakém prostředí bude spoj umístěn. Poradíme s výběrem a použitím. Značka Titebond je jedním z největších výrobců lepidel na dřevo.

Přečíst článek

Jak vybrat správný pilový pás

ČLÁNEK

Při výběru vhodného pilového pásu hraje roli mnoho faktorů. Těmi nejzásadnějšími jsou typ pásové pily a druhy řezů, které budou na pile prováděny. Dobře promyšlená volba pásu nejen že zajistí kvalitně provedené řezy, ale pomůže také prodloužit jeho životnost.

Přečíst článek

Výběr pilových plátků do přímočaré pily

ČLÁNEK

Pilové plátky CMT jsou vyráběny nejnovějšími technologickými postupy na nejmodernějších strojích. Tyto pilové plátky jsou speciálně určeny pro přesné řezy měkkého i tvrdého dřeva, překližky, OSB desek, laminátů, plastů, plexiskla, kovů, železných a neželezných materiálů, hliníku, laminátu a nerezové oceli.

Přečíst článek

5 základních stopkových fréz

ČLÁNEK

Stopkové frézy jsou jedny z nejvšestrannějších nástrojů, které můžete ve své dílně mít. Nabídka stopkových fréz je ale tak široká, že může být problematické se mezi nimi zorientovat a vybrat, které z nich se budou pro vaše projekty hodit, obzvlášť pokud s truhlařinou teprve začínáte.

Přečíst článek

Čištění brusných pásů

ČLÁNEK

Praktická pomůcka pro prodloužení životnosti vašeho brusiva. Neutrácejte zbytečně za nové brusné pásy, válečky a kotouče, když můžete jednoduše recyklovat ty zanesené. Pomocí praktického přípravku IGM MCBP ušetříte čas, cestu do obchodu, a hlavně neustálou a složitou výměnu brusiva.

Přečíst článek



Související produkty

Zpět na seznam článků