Veletrh WOOD-TEC 2017 je v plném proudu

stánek IGM na výstavě

Výstava WOOD-TEC zatím přilákala až nečekaně velké množství návštěvníků. Na našem stánku o ploše 120 m2 představujeme průřez napříč širokou nabídkou sortimentu. Od dřevoobráběcích strojů, nástrojů, přípravků a příslušenství, až po kompletní vybavení dílen.

 

stánek IGM na výstavěVelký zájem projevujete hlavně o nástroje od italské značky CMT Orange Tools a jako již tradičně, také o ryze české přípravky a nástroje značky IGM Professional.

Mezi stroji na našem stánku dominuje značka JET. Můžete zde spatřit několik novinek a inovací v oblasti kartáčování a soustružení dřeva.
 

Veletrh se koná na výstavišti v Brně
od 31. 10. do 3. 11. 2017.
Najdete nás v pavilónu „V“, stánek č. 74.


Úplnou novinkou na českém trhu, kterou také můžete vidět v našem stánku, jsou dřevoobráběcí stroje POWERMATIC, určené zejména pro náročnější zákazníky.

Toto je jen nepatrná částí naší obsáhlé expozice. Samozřejmě, že i tentokrát se vám budou plně věnovat naši odborní poradci, kteří jsou připraveni zodpovědět vaše dotazy.
 

Nezapomeňte, že na všechny vaše objednávky uzavřené přímo na výstavišti dostanete slevu až 10%.

Vstupenky na WoodTec zdarma

Nenechte si ujít veletrh WOOD-TEC 2017. Do konce výstavy zbývají ještě dva dny. Přijďte nás osobně navštívit na náš stánek.

stánek IGM na výstavě




Zpět na seznam článků