Věříme kotoučům CMT

Pilové kotouče CMT mají tělo vyrobené z německé nástrojové oceli o vysoké tvrdosti (42-48 HRC), vyřezané laserem s maximální přesností. Navíc je opatřeno ochrannými povlaky, a to buď chromováním, oranžovým teflonem, či odolným lakem. Kotouč je tak perfektně chráněn před znečištěním, zreznutím a snadno se čistí. Na obrázku můžete vidět rozdíl v kvalitě zpracování těla obyčejného kotouče a kotouče CMT.

Rozeznat obyčejný kotouč od toho nejkvalitnějšího není nic složitého:



ORANGE CHROME

INDUSTRIAL / XTREME

ITK PLUS

Různe druhy pilových kotoučů CMT
Určeno pro profesionální truhláře, kteří vyžadují vysokou přesnost, vysokou kvalitu řezu a dlouhou životnost pilového kotouče. Tato výkonostní řada zaručuje nejdelší životnost kotoučů.
Určeno pro profesionální truhláře a tesaře, pro průmysl a provozy, kde je každodenní zatížení s požadavkem na maximální přesnost a dlouhou životnost pilového kotouče i v náročných provozech.
Určeno pro menší truhlářské dílny a modeláře. Řada kotoučů CMT ITK Plus přináší čistý, přesný řez. Kotouče využijete jak na dřevěné, tak i na velkoplošné materiály. Vynikající poměr výkonu a ceny.

2014-03-11 symbol-zub-hm

INDUSTRIAL HW

Pilové zuby jsou vyrobeny z nejtvrdšího mikrozrnného tvrdokovu, který udrží ostří ve špičkovém stavu po dlouhou dobu.
2014-03-11 symbol-trivrstve-pajeni

TŘÍ-VRSTVÉ PÁJENÍ

Stříbro-měď-stříbro nabízí maximální soudržnost zubu a těla. Snižuje míru poškození těla vlivem pájení.
2014-03-11 symbol-chrome

CHROMOVANÝ POVRCH

Tělo kotouče je před broušením pochromováno. Tato vrstva ho chrání před rzí a zvyšuje účinnost čištění emulzí CMT.
2014-03-11 symbol-odhlucneni

ODHLUČŇOVACÍ DRÁŽKY S VÝPLNÍ

Drážky pro snížení hluku jsou vyplněny polyuretanovou hmotou snižující vibrace. Tato úprava prokazatelně zlepšuje kvalitu řezu a snižuje hlučnost
Stabilizátor pnutí

STABILIZÁTOR PNUTÍ

Tlakový kroužek na těle kotouče, vytvořený mezi dvěma hroty, zabezpečí jedinečnou stabilitu těla při řezu a dokonalou souosost během rotace.
2014-03-11 symbol-ostreni

OSTŘENÍ

Kvalitního broušení dosáhnete na víceosých CNC bruskách. Jemné broušení o drsnosti povrchu 0,2 µm zaručuje extra čisté řezy a prodlouženou životnost.
2014-03-11 symbol-dozivotni-zaruka

DOŽIVOTNÍ ZÁRUKA IGM

Za kvalitou kotoučů řady ORANGE CHROM A INDUSTRIAL / XTREME si stojíme, a proto vám na ně nabízíme doživotní záruku. Stačí po dobu životnosti kotouče nechat starost o něj na nás a my vám garantujeme jeho záruku.

CMT pilový kotouč

Jak vybrat správný pilový kotouč


Recenze kotoučů CMT





Zpět na seznam článků