JET

Mobilní kotoučová pila s podstavcem JET JTS-254

Mobilní pila JET na stavbu i do dílny

JET JTS-254 je plně vybavený kompaktní stroj pro práci na stavbách, na montážích nebo pro kutilskou práci se dřevem. Inteligentní konstrukce kombinuje přesnost, produktivitu a jednoduchost s minimálními rozměry. Díky rukojeti a kolečkům lze s pilou jednoduše manipulovat a převážet v autě na montáže.

• Pohodlné nastavení naklopení pilového kotouče.
• Jednoduché nastavení hloubky řezu.
• Přesný hliníkový stůl s vozíkem.
• Integrované podélné pravítko s možností naklopení.
• Úhlové pravítko s možností upevnění k posuvnému vozíku.
• Rukojeť a kola pro snadnou manipulaci a přepravu.
• Sklopný podstavec.

Ideální pila na stavbu i do dílny...

Mobilní pila JET

Kompaktní, mobilní a spolehlivý stroj

Pro řezání pod úhlem a pro práci s malými obrobky je na pile nastavitelné úhlové pravítko, které je možno upevnit k posuvnému vozíku. Tato kombinace posuvného vozíku a úhlovacího pravítka nabízí pohodlné a přesné zakracování.

Podélné pravítko zajišťuje integrovaný mechanizmus, který slouží také pro rozšíření pracovní plochy. Mechanismus je namontováno na dvou kolejnicích a můžete s ním posunout směrem od kotouče až přes okraj stolu. Po sklopení pravítka do vodorovné polohy můžete rozšířit pracovní plochu až na 640 mm.

Výkonný motor vyšší třídy, robustní konstrukce, přesný řez, to vše nabízí možnost univerzálního použitím v dílně, na stavbě nebo na pracovních cestách.

Velkou výhodou je stabilní sklopný podstavec, díky kterému jednoduchým a rychlím způsobem připravíte pilu k práci v dílně nebo na montáži. Podstavec je možné rychle sklopit a stroj tak připravit na převoz.

Podívejte se na video o mobilní pile JET:

Nabídka kotoučových pil