Ochrana osobních údajů

Zásady zpracování osobních údajů

Společnost IGM nástroje a stroje s.r.o. se sídlem v Tuchoměřicích, Ke Kopanině 560, PSČ 252 67, IČO: 25114724 (dále jen „IGM“), provozovatel internetového obchodu www.igm.cz, prohlašuje, že veškeré osobní údaje (dále jen „údaje“) jsou považovány za důvěrné a je s nimi nakládáno v souladu s platnými zákonnými ustanovení v oblasti ochrany osobních údajů.

Bezpečí Vašich osobních údajů je pro nás prioritou. Osobním údajům a jejich ochraně věnujeme proto náležitou pozornost. V těchto Zásadách zpracování osobních údajů („Zásady“) bychom Vás chtěli informovat o tom, jaké osobní údaje o Vás shromažďujeme a jakým způsobem je dále používáme.

Společnost IGM nástroje a stroje s.r.o. je registrována na Úřadu pro ochranu osobních údajů.

1.   Osobní údaje a jejich zpracování

1.1.  Kategorie osobních údajů

Shromažďujeme tyto osobní údaje:

Pokud u nás nakupujete nebo odebíráte marketingové zprávy, shromažďujeme:

Dále zpracováváme tyto osobní údaje:

1.2.  Účely zpracování osobních údajů

Poskytování služeb a jejich zlepšování. Abychom mohli poskytovat nabízené služby a zlepšovat je k Vaší spokojenosti, zpracováváme Vaše osobní údaje. Konkrétně sem patří:
  • Ochrana, bezpečnost a řešení sporů. Údaje můžeme zpracovávat také z oprávněného zájmu, který spočívá v zajištění ochrany a bezpečnosti našich systémů a našich zákazníků, prevenci, řešení sporů a prosazování našich dohod na základě oprávněného zájmu.
  • Kamerové záznamy. IGM umísťuje do svých prodejen a prostor kamery z důvodu ochrany oprávněných zájmů. Prostory, kde jsou kamery umístěny, jsou vždy označeny upozorněním.
  • Marketingové nabídky.

1.3.  Předání osobních údajů třetím stranám

Vaše osobní údaje budou předány třetím osobám či jinak zprostředkovány pouze tehdy, je-li to nezbytné v rámci plnění kupní smlouvy, na základě oprávněného zájmu, nebo pokud jste s tím předem vyslovili souhlas.

Pokud třetí osoby použijí údaje v rámci jejich oprávněného zájmu, nenese za tato zpracování správce zodpovědnost. Tato zpracování se řídí zásadami zpracování osobních údajů příslušných společností a osob.

2.   Zabezpečení osobních údajů a doba uchovávání

2.1.  Zabezpečení osobních údajů

2.2.  Doba zpracování

Osobní údaje zpracováváme a uchováváme

V ostatních případech vyplývá doba zpracování z účelu zpracování anebo je dána právními předpisy v oblasti ochrany osobních údajů.

3.   Práva subjektů údajů

4.   Webové stránky (e-shop)

4.4.  Odkazy

Naše webové stránky mohou obsahovat odkazy na jiné webové stránky, které jsou praktické a obsahují informace. Upozorňujeme, že tyto stránky mohou být vlastněny a provozovány dalšími společnostmi a organizacemi a mají jiné zásady zabezpečení a ochrany osobních údajů. Naše společnost nemá žádnou kontrolu a nenese žádnou zodpovědnost za jakékoli informace, materiál, produkty nebo služby obsažené nebo přístupné prostřednictvím těchto webových stránek.

5.   Kontaktujte nás

V případě jakýchkoli dotazů, komentářů a žádostí ohledně těchto Zásad nás neváhejte kontaktovat na adrese či zákaznické lince uvedené níže.

IGM nástroje a stroje s.r.o.
    Ke Kopanině 560
    Tuchoměřice, Praha-západ
    PSČ 252 67

Zákaznický servis:
    e-mail: prodej@igm.cz

6.   Účinnost

Tyto Zásady ochrany osobních údajů platí od 25.5.2018.