Ochrana osobních údajů

Zásady zpracování osobních údajů

Společnost IGM nástroje a stroje s.r.o. se sídlem v Tuchoměřicích, Ke Kopanině 560, PSČ 252 67, IČO: 25114724 (dále jen „IGM“), provozovatel internetového obchodu www.igm.cz, prohlašuje, že veškeré osobní údaje (dále jen „údaje“) jsou považovány za důvěrné a je s nimi nakládáno v souladu s platnými zákonnými ustanovení v oblasti ochrany osobních údajů.

Bezpečí Vašich osobních údajů je pro nás prioritou. Osobním údajům a jejich ochraně věnujeme proto náležitou pozornost. V těchto Zásadách zpracování osobních údajů („Zásady“) bychom Vás chtěli informovat o tom, jaké osobní údaje o Vás shromažďujeme a jakým způsobem je dále používáme.

Společnost IGM nástroje a stroje s.r.o. je registrována na Úřadu pro ochranu osobních údajů.


1.   Osobní údaje a jejich zpracování

1.1.  Kategorie osobních údajů

Shromažďujeme tyto osobní údaje:

Pokud u nás nakupujete nebo odebíráte marketingové zprávy, shromažďujeme:

Dále zpracováváme tyto osobní údaje:

1.2.  Účely zpracování osobních údajů

Poskytování služeb a jejich zlepšování. Abychom mohli poskytovat nabízené služby a zlepšovat je k Vaší spokojenosti, zpracováváme Vaše osobní údaje. Konkrétně sem patří:
  • Ochrana, bezpečnost a řešení sporů. Údaje můžeme zpracovávat také z oprávněného zájmu, který spočívá v zajištění ochrany a bezpečnosti našich systémů a našich zákazníků, prevenci, řešení sporů a prosazování našich dohod na základě oprávněného zájmu.
  • Kamerové záznamy. IGM umísťuje do svých prodejen a prostor kamery z důvodu ochrany oprávněných zájmů. Prostory, kde jsou kamery umístěny, jsou vždy označeny upozorněním.
  • Marketingové nabídky.
  • Zpracovávání cookies z internetových stránek provozovaných společností IGM

    1.3.  Předání osobních údajů třetím stranám

    Vaše osobní údaje budou předány třetím osobám či jinak zprostředkovány pouze tehdy, je-li to nezbytné v rámci plnění kupní smlouvy, na základě oprávněného zájmu, nebo pokud jste s tím předem vyslovili souhlas.

    Pokud třetí osoby použijí údaje v rámci jejich oprávněného zájmu, nenese za tato zpracování správce zodpovědnost. Tato zpracování se řídí zásadami zpracování osobních údajů příslušných společností a osob.


    2.   Zabezpečení osobních údajů a doba uchovávání

    2.1.  Zabezpečení osobních údajů

    2.2.  Doba zpracování

    Osobní údaje zpracováváme a uchováváme

    V ostatních případech vyplývá doba zpracování z účelu zpracování anebo je dána právními předpisy v oblasti ochrany osobních údajů.


    3.   Práva subjektů údajů


    4.   Webové stránky (e-shop)

    4.1.  Soubory cookies

    Naše stránky používají tzv. cookies, aby naše nabídka byla pro vás relevantní, zajímavá a uživatelsky příjemná. Cookies jsou malé textové soubory, které jsou uloženy ve vašem počítači, chytrém telefonu či jiném zařízení a které jsou užívány ve Vašem prohlížeči. Více informací o souborech cookies můžete nalézt zde. Soubory cookies využíváme např. pro:

    Některé soubory cookie mohou shromažďovat informace, které jsou následně využity třetími stranami a které např. přímo podporují naše reklamní aktivity (tzv. „cookie třetích stran“). Například informace o kupovaných produktech na našich stránkách mohou být zobrazeny reklamní agenturou v rámci zobrazení a přizpůsobení internetových reklamních bannerů na Vámi zobrazovaných webových stránkách. Podle těchto údajů Vás však nelze identifikovat.

    4.2.  Využití souborů cookies

    Soubory cookie používané na našich stránkách lze rozdělit na dva základní typy. Krátkodobé tzv. „session cookie“ jsou smazány ihned, jakmile ukončíte návštěvu našich stránek.  Dlouhodobě tzv. „persistent cookie“, zůstávají uloženy ve Vašem zařízení mnohem déle nebo dokud je ručně neodstraníte (doba ponechání souborů cookie ve vašem zařízení závisí na nastavení samotné cookie a nastavení vašeho prohlížeče).

    Cookie lze také rozdělit podle jejich funkčnosti na:

    4.3.  Odmítnutí souborů cookies

    Nastavení použití souborů cookies je součástí Vašeho internetového prohlížeče. Většina prohlížečů soubory cookies ve výchozím nastavení automaticky přijímá. Soubory cookies lze pomocí Vašeho webového prohlížeče odmítnout nebo omezit je na Vámi vybrané typy.

    Informace o prohlížečích a o způsobu nastavení předvoleb pro soubory cookie můžete nalézt na následujících webových stránkách nebo v další dokumentaci internetových prohlížečů

    Účinný nástroj pro správu souborů cookie je též k dispozici na stránkách http://www.youronlinechoices.com/cz/

    4.4.  Odkazy

    Naše webové stránky mohou obsahovat odkazy na jiné webové stránky, které jsou praktické a obsahují informace. Upozorňujeme, že tyto stránky mohou být vlastněny a provozovány dalšími společnostmi a organizacemi a mají jiné zásady zabezpečení a ochrany osobních údajů. Naše společnost nemá žádnou kontrolu a nenese žádnou zodpovědnost za jakékoli informace, materiál, produkty nebo služby obsažené nebo přístupné prostřednictvím těchto webových stránek.


    5.   Kontaktujte nás

    V případě jakýchkoli dotazů, komentářů a žádostí ohledně těchto Zásad nás neváhejte kontaktovat na adrese či zákaznické lince uvedené níže.

    IGM nástroje a stroje s.r.o.
    Ke Kopanině 560
    Tuchoměřice, Praha-západ
    PSČ 252 67

    Zákaznický servis:
    tel. 220 950 910
    e-mail: prodej@igm.cz


    6.   Účinnost

    Tyto Zásady ochrany osobních údajů platí od 25.5.2018.