Možnosti dopravy

V 99% dodání do druhého dne po celé ČR zdarma, u objednávky nad 2 000,- Kč vč. DPH.

Zboží si můžete nechat zaslat do Vaší dílny nebo domů. Doprava zdarma je u balíkové přepravy. Stroje a zboží nad 30kg zasíláme sběrnou paletovou službou, informujte se o ceně.

• Kvalitní dodání do druhého dne.
• Přeprava ZDARMA u objednávky nad 2 000 Kč.
• Možnost vyzvednutí zboží v Prodejních centrech.

Při objednávce v e-shopu je možné zboží podle svého charakteru a Vašeho přání dodat jedním z následujících typů přepravy:

PPL - Balík

Zásilkovou službou PPL je možné zaslat zboží do hmotnosti 50 kg a maximální delky 2 m.
Zboží Vám doručí přepravní služba PPL následující pracovní den přímo na Vaši adresu. Čas doručení se pohybuje v intervalu 8:00 - 18:00. V případě Vaší nepřítomnosti jste kontaktováni telefonicky. V sobotu, neděli a o svátcích se nedoručuje. Platit můžete na dobírku řidiči hotově nebo platební kartou VISA, MASTERCARD nebo bankovním převodem na zálohovou fakturu (bez poplatku) či složením částky na náš účet na kterékoliv pobočce ČSOB (může být zpoplatněno bankou). Stav zásilky lze sledovat na www.ppl.cz.

Ceny za dopravu:

dopravné při objednávce do 2 000,- Kč vč. DPH 130,- Kč s DPH (107,- Kč bez DPH)
dopravné při objednávce nad 2 000,- Kč vč. DPH          ZDARMA
při platbě na dobírku  + 40,- Kč (33,- Kč bez DPH)

ČESKÁ POŠTA – Balík do ruky

Balíkem České pošty je možné zaslat zboží do hmotnosti 30 kg a maximální delky 2 m.
Zboží Vám doručí Česká pošta následující pracovní den přímo na Vaši adresu nebo obdržíte avízo o příchodu zásilky a balík si vyzvednete na poště. Balík je uložen na poště k vyzvednutí po dobu 7 dnů. V sobotu, neděli a o svátcích se nedoručuje. Platit můžete na dobírku (za poplatek) nebo bankovním převodem na zálohovou fakturu či složením částky na náš účet na kterékoliv pobočce ČSOB (může být zpoplatněno bankou). Průběh doručování zásilky lze sledovat na www.postaonline.cz/trackandtrace.

Ceny za dopravu:

dopravné při objednávce do 2 000,- Kč vč. DPH 130,- Kč s DPH (107,- Kč bez DPH)
dopravné při objednávce nad 2 000,- Kč vč. DPH          ZDARMA
při platbě na dobírku + 40,- Kč (33,- Kč bez DPH)

GEIS – Paletová doprava

Paletovou dopravou GEIS je možné zaslat zejména stroje, nebo jiné zboží, které nelze zaslat klasickou balíkovou službou.
Doručení probíhá v pracovní dny. Před samotným doručením Vaší zásilky v den doručení Vás bude telefonicky kontaktovat řidič. S řidičem je možné se domluvit na upřesnění termínu dodání Vašeho zboží. Doručení obvykle následující pracovní den, v případě objednávky v pracovních dnech do 18:00. Platit můžete bankovním převodem na zálohovou fakturu či složením částky na náš účet na kterékoliv pobočce ČSOB (může být zpoplatněno bankou). Objednané zboží Vám řidič doručí za první zamykatelné dveře. Kontaktujte nás pro informaci o ceně.

Hmotnost od: Cena:
30 kg 350,- Kč bez DPH
50 kg 480,- Kč bez DPH
100 kg 670,- Kč bez DPH
200 kg 790,- Kč bez DPH
300 kg 1 050,- Kč bez DPH
400 kg 1 450,- Kč bez DPH
500 kg 1 650,- Kč bez DPH
600 kg 1 780,- Kč bez DPH
700 kg 1 990,- Kč bez DPH
800 kg 2 300,- Kč bez DPH
1000 kg 2 730,- Kč bez DPH
1500 kg 2 952,- Kč bez DPH

při platbě na dobírku

+ 50,- Kč bez DPH

PŘEVZETÍ NA PRODEJNĚ

Zboží si také můžete osobně odebrat v IGM Prodejních centrech v Tuchoměřicích u Prahy a v Brně – Modřicích od 7.30 do 17:00. Předem se informujte telefonicky o připravenosti zboží. Platit můžete v hotovosti, platební kartou (VISA, MASTERCARD) nebo bankovním převodem na zálohovou fakturu či složením částky na náš účet 300356033/0300 na kterékoliv pobočce ČSOB (může být zpoplatněno bankou).

Vyzvednutí zboží na prodejně:  ZDARMA