Kreg Logo

Společnost Kreg je jedním z předních výrobců v oblasti profesionálního nářadí pro obrábění dřeva.

Specializuje se například na frézovací stolky a příslušenství, systémy pracovních stolů, svěrky a upínače, vrtací přípravky a šablony, vodicí lišty, měřidla a mnoho dalšího. Nejznámější jsou však neuvěřitelně šikovné svrtávací přípravky na skryté šroubové spoje.


Kreg Kreg Kreg


Videa produktů Kreg


O společnosti

Kreg je společnost, která vytváří řešení, jež dávají truhlářům a domácím kutilům jistotu při vytváření vlastních projektů tím, že je činí přístupnými a zábavnými.

Díky svým přípravkům a řadě dalších produktů společnost Kreg dává lidem možnost, aby si vyzkoušeli výhody spojení hlavy, srdce a rukou, protože právě tímto spojením vznikly a staly se oblíbeným její produkty po celém světě.

Kreg office
Kreg výroba

Historie značky

Historie společnosti Kreg se začala psát v roce 1989 vynálezem Craigem Sommerfeldem, který navrhl a sestrojil pohodlný a snadno použitelný systém "Jig KREG" pro skryté šroubové spoje dřeva. Výrobek si rychle získal oblibu a společnost Kreg se postupně stala lídrem v oblasti výrobků pro vrtání skrytých otvorů. Společnost Kreg založil Craig Sommerfeld, sídlí v Huxley ve státě Iowa v USA.



Související produkty

Zpět na seznam článků