Služby

Náš tým zajišťující obchodní služby je skupina vyškolených odborníků s mnoha lety zkušeností v oblasti prodeje strojů , nástrojů a nářadí pro profesionály i nadšené kutily. Od počátku byla naší hlavní filozofií myšlenka, že nechceme jen prodávat, ale chceme vám nabídnout jistotu, že se na nás můžete i po nákupu  dlouhodobě spolehnout. Proto se intenzivně soustředíme na rozšiřování a zkvalitňování našich služeb. Jsme připraveni Vám odborně poradit a pomoci.

Prodejní a testovací
centra

Prohlédněte si stroje a nářadí „na živo“
a promluvte si osobně o jejich výhodách s našimi odborníky.

Odborné poradenství a proškolený personál

Chcete se poradit nebo získat informace jaký produkt koupit? Potřebujete technické informace o nejvhodnějším řešení Vašich projektů? Zavolejte našim odborníkům.

Mapa
prodejních míst

Preferujete osobní kontakt nebo si prostě chcete nástroj před koupí prohlédnout? Najděte si nejbližší prodejní místo.

Profesionální ostření
nástrojů

Provádíme profesionální ostření nástrojů. Jistota profesionálního ostření jako od výrobce. Vyzvednutí u Vás doma nebo v dílně. Zdarma dodání zpět na Vaši adresu.

Splátkový
prodej

Zajišťujeme splátkový prodej pro zákazníky formou spotřebitelského úvěru od společnosti Essox s.r.o. Vyberte si nejvhodnější možnosti platby pro Váš nákup.

Dárkové a slevové
poukazy

Dárkové poukazy jsou momentálně nedostupné. Nevíte si rady s výběrem dárku pro Vaše přátele nebo blízké, o nichž víte, že rádi kutí? Vyřešte to snadno a rychle díky Dárkovému poukazu IGM.

Katalogy
zdarma

Objednejte si tištěný katalog zdarma a můžete si vybírat z naší nabídky na více než 260 stranách.

Doprava
zdarma

Zboží si můžete nechat zaslat do Vaší dílny nebo domů i zdarma. Podívejte se na naše možnosti přepravy.

Záruka
na stroje

Jsme si jisti kvalitou námi dodávaných produktů a proto poskytujeme 2 letou záruku, bez nutnosti dodatečné registrace.