Nabízíme vám práci ve společnosti IGM

Zanedlouho v novém a moderním sídle firmy.

Již brzy se budeme stěhovat do nově postaveného sídla společnosti v nákupní zóně Tuchoměřice (vedle Premium Outlet Prague Airport) v blízkosti letiště Václava Havla.

Moderně pojaté prostředí, vzdušné kanceláře a nové zázemí pro zaměstnance budou připraveny i pro vás.

Přidejte se k nám, jsme vždy dobře naladěný a pohodový tým IGM.

Proč právě IGM?

IGM je společnost působící nejen na českém trhu již více než 20 let. Jsme specializovaný distributor dřevoobráběcích strojů, nástrojů a nářadí. Vysokou kvalitu služeb poskytujeme nejen svým zákazníkům, ale stejně kvalitně se staráme také o naše zaměstnance.

Co vám v IGM nabízíme?

Především je to osobní a přátelský přístup v menším kolektivu. Nabízíme vysoce odbornou, dobře ohodnocenou, kvalifikovanou práci s celou řadou výhod a nadstandardních benefitů. Jsou to například stravenky v hodnotě 100 Kč, 5 týdnů dovolená, zajištění pitného režimu zdarma (káva, čaj, voda). Pro brigádníky na technických a propagačních pozicích nabízíme flexibilní pracovní dobu a možnost práce z domova.

Hledáte práci na Praze-západ?

Pro rozšíření týmu v obchodním a distribučním centru v Tuchoměřicích, Praha-západ hledáme nové spolehlivé kolegy a kolegyně na plný i zkrácený úvazek. Práce je vhodná i pro studenty VŠ.

Zjistěte více o aktuálních volných pracovních pozicích zde:

• Pracovník obchodního oddělení s angličtinou
• Pracovník obchodního oddělení s maďarštinou

Hledáte práci v Brně?

Pro rozšíření týmu v Brně Modřicích hledáme nové spolehlivé kolegy a kolegyně na plný i zkrácený úvazek. Nabízíme práci v malém prodejním centru v kolektivu cca 5 pracovníků.

Zjistěte více o aktuálních volných pracovních pozicích zde:

• Momentálně nenabízíme žádné pracovní pozice

Sháníte celoroční brigádu v Brně nebo v Praze?

Studujete VŠ v Praze a mluvíte maďarsky, polsky, chorvatsky nebo některým jiným jazykem střední a východní Evropy jako rodilý mluvčí nebo alespoň na úrovni B2 a více ? Ovládáte k tomu také angličtinu nebo němčinu ? Stále hledáme šikovné, spolehlivé a pracovité kolegy/ně na obchodní a technicko-propagační pozice. Nabízíme práci v novém obchodním a  distribučním centru.

Zjistěte více o aktuálních volných pracovních pozicích pro studenty zde:

• Pošlete nám Vaše CV na e-mail: prace@igm.cz

Zaujala vás naše pracovní nabídka a splňujete námi kladené požadavky?
Neváhejte a kontaktujte nás zasláním svého životopisu co nejdříve na prace@igm.cz

Dovolujeme si vás informovat, že kontaktujeme pouze vybrané kandidáty. Pokud nebudete kontaktování do dvou týdnů od odeslání vaši žádosti, považujte svoji žádost za zamítnutou.

Adresa:
Personální oddělení,
IGM nástroje a stroje s.r.o.
V Kněžívce 201
25267 Tuchoměřice, Praha-západ
e-mail: prace@igm.cz

Nabídka pracovních míst byla aktualizována 13. 9. 2019.