Nabízíme vám práci ve společnosti IGM

Práce v novém centru IGM Tuchoměřice.

Moderně pojaté prostředí, vzdušné kanceláře a nové zázemí pro zaměstnance jsou připraveny i pro vás.

Přidejte se k nám, jsme vždy dobře naladěný a pohodový tým IGM.

Proč právě IGM?

IGM je společnost působící nejen na českém trhu již více než 20 let. Jsme specializovaný distributor dřevoobráběcích strojů, nástrojů a nářadí. Vysokou kvalitu služeb poskytujeme nejen svým zákazníkům, ale stejně kvalitně se staráme také o naše zaměstnance.

Co vám v IGM nabízíme?

Především je to osobní a přátelský přístup v menším kolektivu. Nabízíme vysoce odbornou, dobře ohodnocenou, kvalifikovanou práci s celou řadou výhod a nadstandardních benefitů. Jsou to například stravenkový paušál za každý odpracovaný den, 5 týdnů dovolené, zajištění pitného režimu zdarma (káva, čaj, voda). Pro brigádníky na technických a propagačních pozicích nabízíme flexibilní pracovní dobu a možnost práce z domova.

Hledáte práci na Praze-západ?

Pro rozšíření týmu v obchodním a distribučním centru v Tuchoměřicích, Praha-západ hledáme nové spolehlivé kolegy a kolegyně.

Zjistěte více o aktuálních volných pracovních pozicích zde:

• Odborný prodavač truhlářských strojů
• Brigáda ve skladu – balení, štítkování, měření a focení zboží (administrátor e-shopu)

Sháníte celoroční brigádu na Praze-západ?

Studujete VŠ v Praze a mluvíte maďarsky, polsky, chorvatsky nebo některým jiným jazykem střední a východní Evropy jako rodilý mluvčí nebo alespoň na úrovni B2 a více? Ovládáte k tomu také angličtinu nebo němčinu? Stále hledáme šikovné, spolehlivé a pracovité kolegy/ně na obchodní a technicko-propagační pozice. Nabízíme také práci ve skladu a expedici pro šikovné brigádníky.

Zjistěte více o aktuálních volných pracovních pozicích pro studenty zde:

• Momentálně nenabízíme žádná volná místa

Zaujala vás naše pracovní nabídka a splňujete námi kladené požadavky?
Neváhejte a kontaktujte nás zasláním svého životopisu co nejdříve na prace@igm.cz

Dovolujeme si vás informovat, že kontaktujeme pouze vybrané kandidáty. Pokud nebudete kontaktování do dvou týdnů od odeslání vaši žádosti, považujte svoji žádost za zamítnutou.

Adresa:
Personální oddělení,
IGM nástroje a stroje s.r.o.
Ke Kopanině 560
25267 Tuchoměřice, Praha-západ
e-mail: prace@igm.cz

Nabídka pracovních míst byla aktualizována 30. 7. 2021.