Naše prodejny nabízejí jedinečný zážitek

My Vám na rozdíl od běžných internetových obchodů veškeré zboží rádi předvedeme. Můžete si je tzv. osahat a poradit se s našimi odborníky o jeho použití. Vybrané typy si můžete také naživo vyzkoušet, pokud jste klubový zákazník. Přijďte nás navštívit.

mapa-igm-prodejni-centra

IGM Prodejní a testovací centrum

TUCHOMĚŘICE (PRAHA - ZÁPAD)

• V Kněžívce 201,
  • Tuchoměřice 252 67
  • Tel.: +420 220 950 910
  • Provozní doba: Po - Pá 7:30 - 17:00
igm-prodejni-centrum
igm-prodejni-centrum 11
igm-prodejni-centrum 12

Najdete nás v obci Tuchoměřice – první odbočka za letištěm Praha – Ruzyně z dálnice Praha–Slaný. Po odbočení z dálnice pokračujte do obce Tuchoměřice a cca po 700 m na pravé straně silnice.

IGM Prodejní a testovací centrum

MODŘICE BRNO - VENKOV

• Brněnská 1066,
  • Brno Modřice 664 42
  • Tel.: +420 546 606 050
  • Provozní doba: Po - Pá 7:30 - 17:00
igm-prodejni-centrum 20
igm-prodejni-centrum 21
igm-prodejni-centrum 22

Cesta ve směru od Brna:
první odbočka za benzinovou stanicí UNICORN – sjezd Modřice na výjezdu dálnice Brno–Mikulov. Po odbočení z dálnice podjedete čtyřproudovku a na první křižovatce odbočíte doprava na ulici Brněnská, pobočku najdete cca po 700 m na pravé straně silnice (po cestě potkáte točnu tramvají a vjedete do slepé ulice).
Cesta ve směru do Brna:
na příjezdu Mikulov - Brno, hned za sjezdem na Brněnskou Olympii a podjetím viaduktu sjedete doprava na ulici Brněnskou, pobočku najdete cca po 200m na levé straně silnice.