Výdej předem objednaného zboží je možný v našich pobočkách pro všechny zákazníky.
Zasílání zboží a objednávky online běží bez omezení.

Prodejní centra Tuchoměřice u Prahy
a Brno Modřice

Rádi vás přivítáme v našich předváděcích centrech s odborným poradenským servisem v Tuchoměřicích a Brně. Stroje je možné si po domluvě vyzkoušet v naší předváděcí dílně. Přijďte nás navštívit, těšíme se na vás.

Nové prodejní centrum

TUCHOMĚŘICE (PRAHA - ZÁPAD)

• Ke Kopanině 560
  • Tuchoměřice 252 67
  • Tel.: +420 220 950 910
  • Provozní doba: Po - Pá 7:30 - 17:00

Cesta ve směru od Prahy:
sjezd číslo 2 z dálnice D7 na Přední Kopanina - Nákupní zóna. Najdete nás nedaleko nákupního Centra Premium Outlet Prague Airport.

Cesta ve směru do Prahy:
sjezd číslo 3 z dálnice D7 Tuchoměřice, Kněževes. První odpočka vlevo směr Tuchoměřice pod viadukt a další odbočkou vpravo k nákupnímu Centru Premium Outlet Prague Airport, na kruhovém objezdu sjeďte prvním výjezdem.

Prodejní centrum

MODŘICE (BRNO - VENKOV)

• Brněnská 1066
  • Brno Modřice 664 42
  • Tel.: +420 546 606 050
  • Provozní doba: Po - Pá 7:30 - 17:00

Cesta ve směru od Brna:
první odbočka za benzinovou stanicí UNICORN – sjezd Modřice na výjezdu dálnice Brno–Mikulov. Po odbočení z dálnice podjedete čtyřproudovku a na první křižovatce odbočíte doprava na ulici Brněnská, pobočku najdete cca po 700 m na pravé straně silnice (po cestě potkáte točnu tramvají a vjedete do slepé ulice).
Cesta ve směru do Brna:
na příjezdu Mikulov - Brno, hned za sjezdem na Brněnskou Olympii a podjetím viaduktu sjedete doprava na ulici Brněnskou, pobočku najdete cca po 200m na levé straně silnice.

Prodejní a testovací centra

Prohlédněte a otestujte si naše produkty osobně.

Mapa prodejních míst

Vyhledejte nejbližšího autorizovaného prodejce.

Navštivte naše slovenské stránky

Získejte informace o prodeji na Slovensku.

Europe & the rest of the world

Please visit our Export website to find out more about our international delivery options, timescales and shipping locations.