Válcová bruska Powermatic

Zlatý vítěz mezi dřevoobráběcími stroji

Nyní exkluzivně v nabídce IGM. Stroje Powermatic posouvají hranice konstrukce a designu na novou úroveň. Jsou vybaveny ideálními vlastnostmi, vhodnými pro truhlářské projekty všech možných velikostí.

Powermatic stojí již od roku 1921 v čele výrobců dřevoobráběcích strojů na severoamerickém trhu. Stroje jsou také známy pod pojmem Zlatý Vítěz. Powermatic nepřetržitě pokračuje v posouvání hranic konstrukce a designu s důrazem na přizpůsobení se Vaším tvůrčím schopnostem.

Do naší nabídky jsme přidali novou válcovou brusku neotřelého designu plnou inovativních prvků...

Powermatic PM2244 Válcová bruska válcová bruska powermatic PM2244

• Integrovaný ovládací LED displej zobrazuje napájení, rychlost pásu posuvu a otáčky stroje.
• Stroj je vybaven funkcí Feed Logic, která brání přetížení stroje.
• Rovinu stolu jednoduše upravíte kolečkem na boční straně stolu posuvu.
• Stupnice pro přesné nastavení výšky broušení.
• Ocelový kryt válce s 100 mm odsávacím otvorem.
• Bezpečnostní stop tlačítko pro okamžité vypnutí stroje.
• Velké, chromované ovládací kolo umožňující přesné nastavení.
• Integrovaná kolečka pro snadný přesun stroje.
• Vstupní a výstupní stoly poskytují jedinečnou podporu dílce.
• Nezávislé motory posuvu a válce poskytují perfektní rozložení sil.
• Precizně vyrobený litinový stůl posuvu a pevný pás posuvu poskytují rovný povrch pro ten nejlepší výsledek broušení.
• Uzavřená ložiska zajišťují dlouhou životnost stroje.
• Stojan s úložným prostorem pro skladování brusných pásů.

Detail válcová bruska Powermatic

Bruska plná inovací a chytrých prvků, které posouvají tento stroj na první místo mezi bruskami. Stejně jako všechny stroje Powermatic, tak i tato bruska je vyrobena z kvalitní litiny a složité díly z odlévané slitiny. Jeden z velice nápomocných prvků je LED ovládací panel. Pomocí displeje máte pod kontrolou rychlost pásu, provozní zatížení a výšku válce. Patentovaná funkce Feed Logic zamezuje přetížení stroje a zlepšuje povrchovou úpravu.

Podívejte se také na videa k brusce PM2244:

Přijeďte si vyzkoušet brusku Powermatic PM2244 do naší prodejny v Modřicích u Brna a přesvědčte se sami o jejích kvalitách...

"S příchodem značky Powermatic jsme byli stejně nadšení jako mnozí z vás, těšíme se také na výtvory mnoha truhlářů, víme totiž, že stroje splní všechna očekávání. Se stroji Powermatic rozhodně chybu neuděláte."

Powermatic logo

Nabídkabrusek